Γνωρίστε μας!

JFS_7935! cropped

Η ομάδα των CretaMums είναι συμμετοχική: όλες οι μαμάδες βοηθούν ανάλογα με το χρόνο και τα ταλέντα τους! Κάποιες μαμάδες έχουν αναλάβει περισσότερες ευθύνες έτσι ώστε οι δράσεις της ομάδας να μπορούν να αυξάνονται. Γνωρίστε τις!

 

 

christina

Η Χριστίνα ασχολείται με το marketing και είναι μαμά της Σοφίας. Ξεκίνησε την ομάδα των CretaMums το Μάη 2012 και σήμερα έχει το γενικό συντονισμό των δράσεων της ομάδας, είναι υπεύθυνη για την ιστοσελίδα και συνυπεύθυνη για το περιεχόμενο της σελίδας των CretaMums στο facebook. Για τη Χριστίνα οι CretaMums είναι: “H δεύτερη οικογένειά μου! Ο λόγος για τον οποίο αγάπησα την πόλη στην οποία βρέθηκα (εξ’ Αθηνών!) και απέκτησα ένα αίσθημα κοινού σκοπού – πράγμα που μαζί με τη μητρότητα με έχει ολοκληρώσει!”

 

eftychia

Η Ευτυχία είναι φυσικός και μαμά του Χρύσανθου. Ασχολείται με την οργάνωση των φιλανθρωπικών παζαριών των CretaMums και είναι συνυπεύθυνη για το περιεχόμενο της σελίδας στο facebook. Για τη Ευτυχία οι CretaMums είναι: “Μια ομάδα που μας δίνει χαρά και διάθεση για δράσεις. Γνωρίζουμε ανθρώπους με τους οποίους συμπορευόμαστε, δημιουργούμε μαζί με τα παιδιά μας όμορφες, πολύχρωμες εμπειρίες και σίγουρα όλοι μαζί μπορούμε να προσφέρουμε πολλά.” 

 

litsa2

Η Λίτσα είναι λογίστρια και μαμά της Ευαγγελίας και της Σοφίας. Ασχολείται με την οργάνωση των εξορμήσεων των CretaMums και είναι συνυπεύθυνη για το περιεχόμενο της σελίδας στο facebook. Για τη Λίτσα οι CretaMums είναι: “Τρόπος ζωής! Για μια μαμά είναι πολύ σημαντικό να καταφέρει μέσα από τα παιδιά της να έχει μία διασκεδαστική και δημιουργική καθημερινότητα, χωρίς να νιώθει ότι η ίδια παραμελεί τον εαυτό της!”

maria

 

 

H Μαρία είναι οδοντίατρος και μαμά του Φίλιππου. Αρθρογραφεί για την ιστοσελίδα των CretaMums και συμμετέχει στις άλλες δράσεις της ομάδας. Για τη Μαρία οι CretaMums είναι: «Πολλά περισσότερα από μια μαμαδοπαρέα! Είναι ομάδα, φιλίες, παιχνίδι, έκφραση, προσφορά και πολλά πολλά γέλια!! Μία μικρή υπέροχη κοινωνία!»

 

rena1Η Ρένα είναι γεωπόνος και μαμά του Μάνου, του Αλέξανδρου και της Ανδριάνας. Μαζί με τα παιδιά της, φτιάχνει μαριονέτες και σκαρώνει θεατρικές παραστάσεις για τις συναντήσεις μας και αρθρογραφεί συχνά στην ιστοσελίδα των CretaMums. Για τη Ρένα οι CretaMums είναι: “ένα υπέροχο ταξίδι συναισθημάτων και εμπειριών που δεν τελειώνει ποτέ. Μια παρέα δημιουργική και χαρούμενη, όπου με κινητήρια δύναμη την αγάπη μας για τα παιδιά μας ζωγραφίζουμε χαμόγελα και κατασκευάζουμε ουράνια τόξα για να φτάσουμε σε ένα καλύτερο αύριο!”

marianna

 

Η Μαριάννα είναι γραφίστρια και μαμά της Βίκυς και της Άννας. Έχει αναλάβει να φιλοτεχνεί τις αφίσες για τις εκδηλώσεις μας. Για τη Μαριάννα οι CretaMums είναι: “Μια χαρούμενη και δημιουργική μαμαδοπαρέα, ευχάριστη συνάντηση για μικρά και “μεγάλα” παιδιά! Μια συντροφιά για τις απορίες, τις ανησυχίες, τις αναζητήσεις μας, αλλά και την αστεία πλευρά της ζωής με τα μικρά μας, ή και χωρίς αυτά!”

 

tzeniΗ Τζένη είναι φωτογράφος και μαμά της Κωνσταντίνας. Είναι επίσης και η επίσημη φωτογράφος σε σχεδόν όλες μας τις εκδηλώσεις! Για την Τζένη οι CretaMums είναι: “Μια ομάδα όπου μοιραζόμαστε ευτυχισμένες στιγμές με τα παιδιά μας, αγωνίες και ανησυχίες. Μια ομάδα που γεννάει φιλίες και κινητοποιεί τη φαντασία μας. Μια ομάδα, μια αγκαλιά, μια οικογένεια!”