Του νόου ας μπέτα…

Γράφει η CretaMum Χαρά

Ναι, είναι ένας χιουμοριστικός τίτλος αλλά διαβάζοντας τη συνέχεια, θα καταλάβετε τι εννοώ. :)

Τα παιδιά (μωρά) πριν κλείσουν περίπου τα 3 έτη τους, δεν πηγαίνουν σε παιδικό σταθμό, τουλάχιστον κάποια από αυτά. Οπότε για τις μαμάδες είναι ένα πρόβλημα το πως να τα απασχολούν κάθε μέρα χωρίς πολλά έξοδα !!

Έτσι προβληματίστηκα κι εγώ με την Ηρώ το περασμένο καλοκαίρι. Που να πάμε, βρε παιδί μου, να διασκεδάσουμε και οι δυο; Και μην ξεχνάμε ότι ζούμε σε κλειστή κοινωνία, εδώ στην επαρχία, με όλα τα καλά και κακά επακόλουθα!! :) Ας μην μιλήσουμε για τις παιδικές χαρές και τα πάρκα!! Εδώ, κάνει τζίζζζζ….τουλάχιστον προς το παρόν!

Κάποια στιγμή ένα ωραιότατο ήσυχο καλοκαιρινό βράδυ, ανακαλύπτω μέσω μιας φίλης μαμάς μια ομάδα με το όνομα CretaMums…

Μπα…μπα…καινούργιο πάλι και αυτό, σκέφτηκα!

Φυσικά, και δεν αφήσαμε την ευκαιρία να περάσει και τσουπ…μια μέρα βρεθήκαμε κι εμείς στις συναντήσεις!! Γνώρισα, λοιπόν, μια δραστήρια (και όχι μόνο) μαμά, την Χριστίνα Αποστολίδη, που ήρθε από την Αθήνα με την οικογένειά της και είμαι σίγουρη ότι κατά βάθος είχε σκοπό να μας ενώσει όλες εμάς!!! Άγνωστη μεταξύ αγνώστων, έφτιαξε ένα γκρουπάκι έτσι απλά, μόνο και μόνο για να γνωρίσει κόσμο-μαμάδες. Το ονόμασε CretaMums παρόλο που η ίδια όπως είπαμε δεν είναι Κρητικιά. Μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα από την αποφασιστικότητα και τη δυναμικότητα της κίνησης. Εμείς που μένουμε εδώ δεν σκεφτήκαμε κάτι τέτοιο..μα η ανάγκη πολλές φορές…τέχνας κατεργάζεται….

Για να μην τα πολυλογώ αφού λείψαμε από αρκετές συναντήσεις λόγω υποχρεώσεων, ξαναβρεθήκαμε πλέον τέλη Αυγούστου!!! Μια απίστευτη παρέα, από το πουθενά!

Σιγά σιγά το πράγμα άρχισε να σοβαρεύει!!

Όλο και περισσότερες μαμάδες εμφανίζονταν στις συναντήσεις ώσπου τελικά από μια απλή συνάντηση μεταξύ μας έγινε αφορμή για πολλές συζητήσεις περί οργάνωσης του θέματος!

Το αποτέλεσμα είναι μια δυναμική ομάδα μαμάδων και παιδιά που βρήκαν φίλους!

Είμαστε, τελικά πολύ τυχερές :-)

Υ.Γ. Η ανάρτηση αυτή θα ανέβαινε πριν τα Χριστούγεννα, αλλά λόγω μερικών μπισκότων και άλλων γλυκών, άργησε να εμφανιστεί!

JFS_8911 blur_resize

Πρώτη δημοσίευση 4/1/2013