CretaMums Academy: “Φτιάχνοντας γλυκά χωρίς ζάχαρη!”

Το Σάββατο 2/11/2013, πραγματοποιείται το τρίτο σεμινάριο στα πλαίσια του CretaMums Academy. Μπαίνουμε στην κουζίνα του realfamilyfood.com και φτιάχνουμε γλυκά χωρίς ζάχαρη με οδηγό μας την Εύα Στειακάκη!

Με την Εύα είμαστε παλιοί γνώριμοι: μέσα στο 2013, έχει κάνει για τις CretaMums ήδη δυο σεμινάρια μαγειρικής. Το πρώτο αφορούσε ασφαλείς τρόπους για να μαγειρεύουμε μαζί με τα παιδιά μας, ενώ το δεύτερο έγινε με αφορμή το Food Revolution Day όπου γονείς και παιδιά μαγειρέψαμε εύκολες και υγιεινές συνταγές.

steiakaki seminars

Στιγμιότυπα από τα περασμένα σεμινάρια με την Εύα Στειακάκη

 

Σε αυτό το τρίτο σεμινάριο, θα ασχοληθούμε με ένα θέμα που προβληματίζει τις περισσότερες μαμάδες: μπορούν τα γλυκά -που τόσο αρέσουν σε μικρούς και μεγάλους- να γίνουν λιγότερο «γλυκά»; Δηλαδή να είναι υγιεινά, θρεπτικά και λαχταριστά, χωρίς όμως να είναι παχυντικά; Ακούγεται δύσκολο, ε; Κι όμως η Εύα θα μας μιλήσει για εναλλακτικούς, πιο φυσικούς τρόπους με τους οποίους μπορούμε να γλυκάνουμε κέικ, μπισκότα, κουλουράκια και άλλα γλυκά. Στη συνέχεια θα εφαρμόσουμε τη θεωρία στην πράξη φτιάχνοντας όλοι μαζί τρεις συνταγές! Σας συνιστούμε να μην έχετε φάει πρωινό εκείνη την ημέρα!

Η συμμετοχή στο σεμινάριο κοστίζει €3 και όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης Ηρακλείου. Τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν στις συνταγές είναι χορηγία του καταστήματος βιολογικών προϊόντων “Το Ρόδι”, Λ. Πανεπιστημίου 69 (πριν ΠΑΓΝΗ). Στο τέλος του σεμιναρίου, θα κληρωθεί το βιβλίο “30λεπτα Γεύματα” του Jamie Oliver, προσφορά των Εκδόσεων Διόπτρα.

 

glyka xwris zaxari afisa copy

Δηλώσεις συμμετοχής στο info@cretamums.gr. Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Το σεμινάριο απευθύνεται σε ενήλικες και δεν υπάρχει δυνατότητα φύλαξης παιδιών.

Η Εύα Στειακάκη κατέχει Master of Arts στη Gastronomy από το Le Gordon Blue και είναι δημιουργός του realfamilyfood.com.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *