Εκδηλώσεις για παιδιά Ηράκλειο 08/11-14/11/13

Αυτό το Σαββατοκύριακο έχουμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε τρεις παιδικές παραστάσεις και πλήθος από άλλες δραστηριότητες για παιδιά!

Στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας φιλοξενείται η νέα εντυπωσιακή έκθεση «Φωτεινά Μυστήρια Ολογράμματα, 3D και Οπτικά Παράδοξα». Την Παρασκευή και το Σάββατο το απόγευμα στον «Καλό Αγωγό» παιχνίδι και διάβασμα. Το Σάββατο το πρωί στα βιβλιοπωλεία «Παπουτσωμένος Λύκος» και «Ελευθερουδάκης» θα γίνουν αναγνώσεις παραμυθιών, ενώ το μεσημέρι παράσταση κουκλοθέατρου στο εργαστήρι «Σπείρα» και facepainting στο κατάστημα «Public». Το απόγευμα στο Θέατρο Κρήτης παίζεται το κουκλοθέατρο «Ο Ψαροτρομάρας».

Το Σάββατο και την Κυριακή το πρωί στην πλατεία Ελευθερίας θα πραγματοποιηθούν δράσεις ευαισθητοποίησης για την οδική ασφάλεια, ενώ το Σάββατο έως τη Δευτέρα στο μπαρ “Opus” μπορούμε να επιλέξουμε τα «βιβλία δεύτερης ευκαιρίας» σε πολύ χαμηλές τιμές. Την Κυριακή στο Τεχνόπολις συνεχίζεται η παράσταση “Ο γάτος που έμαθε σ’ έναν γλάρο να πετά”, την Τρίτη μουσικό παιχνίδι με τις Ηρακλειώτισσες Μαμάδες στο Modern Music School και τέλος την Πέμπτη στα Goody’s (Μιχελιδάκη 6) περιβαλλοντικό παιχνίδι με το εργαστήρι “Σπείρα”.


From Εκδηλώσεις για παιδιά, Ηράκλειο 08/11-14/11/13, posted by CretaMums on 11/07/2013 (12 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2