Εκδηλώσεις για παιδιά, Ηράκλειο 29/11-05/12/13

Αυτό είναι το πρώτο Σαββατοκύριακο του Δεκεμβρίου και ξεκινούν σιγά- σιγά τα χριστουγεννιάτικα δρώμενα, οι κατασκευές και τα παζάρια, ενώ συνεχίζονται οι παιδικές παραστάσεις, τα παιχνίδια και οι αναγνώσεις βιβλίων!

Την Παρασκευή το απόγευμα στον Καλό Αγωγό παίζουμε επιτραπέζια παιχνίδια. Στα Goody’s στο κέντρο θα γίνει κατασκευή χριστουγεννιάτικων στολιδιών και στο βιβλιοπωλείο Γραφίδα κατασκευή κολάζ.

Το Σάββατο το πρωί στο βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης θα γίνει ανάγνωση παραμυθιού, ενώ το απόγευμα παίζεται το κουκλοθέατρο «ο Ψαροτρομάρας» στο Θέατρο Κρήτης.

Την Κυριακή το πρωί στο Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου, ανοιχτό Θεατρικό Παιχνίδι «Διαφορετικοί και Ίδιοι…» από την «Παιδαγωγική Θεάτρου Κρήτης», ενώ ξεκινάει και το χριστουγεννιάτικο θεατρικό δρώμενο στον Αρόλιθο. Συνεχίζονται οι εξής τρεις παραστάσεις: «Ο γάτος που έμαθε σ’ έναν γλάρο να πετά» στο Τεχνόπολις, «Οδυσσεβάχ» στο Θέατρο Κρήτης και το απόγευμα «Περσέας και Ανδρομέδα» στο Θέατρο Μορφές.

Τη Δευτέρα το απόγευμα θα δοθεί η ομιλία «Ευτυχισμένη μαμά… ευτυχισμένα παιδιά» στο Cosmos Sport και η διάλεξη με θέμα «Διατροφή στην παιδική ηλικία» στη Χώρα των παραμυθιών. Τέλος την Τρίτη από το πρωί μέχρι το βράδυ μπορείτε να επισκεφθείτε το Χριστουγεννιάτικο παζάρι του συλλόγου «ΕΥ ΖΩ» στη Λότζια.

Καλό Σαββατοκύριακο!

 


From Εκδηλώσεις για παιδιά, Ηράκλειο 29/11-05/12/13, posted by CretaMums on 11/28/2013 (16 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2