Εκδηλώσεις για παιδιά, Ηράκλειο 06/12-12/12/13

Η πόλη μας άρχισε να «μυρίζει» Χριστούγεννα! Αυτό το Σαββατοκύριακο μπορούμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε στολισμούς δέντρων, bazaar και χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες, ενώ παράλληλα συνεχίζονται οι παιδικές παραστάσεις.

Την Παρασκευή το απόγευμα στον Καλό Αγωγό φτιάχνουμε χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες ενώ στο βιβλιοπωλείο Γραφίδα φτιάχνουμε χριστουγεννιάτικα στολίδια “origami”.

Αυτό το Σαββατοκύριακο ξεκινούν οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Ενυδρείο από τις 11:00 έως τις 14:30 και τις δυο μέρες. Το Σάββατο το πρωί οι Ηρακλειώτισσες Mαμάδες στολίζουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Κέντρου Αστέγων. Στόλισμα δέντρου και στο βιβλιοπωλείο Παπουτσωμένος Λύκος, ενώ στο εργαστήρι Σπείρα φτιάχνουμε οικολογικά στολίδια. Σάββατο και Κυριακή από το πρωί έως το βράδυ bazaar στον Καλό Αγωγό και το απόγευμα του Σαββάτου κουκλοθέατρο «ο Ψαροτρομάρας» στο Θέατρο Κρήτης.

Την Κυριακή συνεχίζεται το χριστουγεννιάτικο θεατρικό δρώμενο στον Αρόλιθο και οι εξής τρεις παραστάσεις: «Ο γάτος που έμαθε σ’ έναν γλάρο να πετά» στο Τεχνόπολις, «Οδυσσεβάχ» στο Θέατρο Κρήτης και το απόγευμα «Περσέας και Ανδρομέδα» στο Θέατρο Μορφές.

Και τη Δευτέρα 9/12 στις 6 το απόγευμα στο Ζάννειο πραγματοποιείται το Χριστουγεννιάτικο παζάρι των CretaMums με στόχο την ενίσχυση του σωματείου γονέων και φίλων ατόμων με αναπηρία ‘Σύλλογος Δικαίωμα στη Ζωή’.


From Εκδηλώσεις για παιδιά, Ηράκλειο 06/12-12/12/13, posted by CretaMums on 12/05/2013 (12 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2