Ένα δώρο για τον καθένα!

Στο γνωστό Χριστουγεννιάτικο παραμύθι, ένα τόπι κατακόκκινο ζεστό ύφασμα γίνεται διαδοχικά μανδύας για την κόρη του βασιλιά, παλτό για τη μαμά της Τζένης, φεσάκι για τον μπαμπά του Χάρη του ασβού, γάντια για τη γυναίκα του Μίκη του σκίουρου, κασκόλ για το γιο της Λίνας της ποντικίνας… Μέχρι και το τελευταίο του κομματάκι, το ύφασμα έγινε ένα δώρο για τον καθένα!

enadwro

Ένα δώρο για τον καθένα θα βρείτε κι εσείς στο Χριστουγεννιάτικο παζάρι των CretaMums τη Δευτέρα 9/12: μπάλες και στολίδια, στεφάνια, διακοσμητικά δεντράκια, δωροσυνθέσεις, ημερολόγια, χιονόμπαλες, σελιδοδείκτες, μπισκότα, όλα πολύ όμορφα, φτιαγμένα από τις ίδιες τις CretaMums και σε καλές τιμές – από €0,50!

PicMonkey Collage

Στο παζάρι θα συμμετέχουν, όπως κάθε φορά, κι άλλες ταλαντούχες μαμάδες (και μη!) με παιδικές κορδέλες και ποδιές, πάνινες κούκλες, αντικείμενα ζωγραφισμένα με την τέχνη της πυρογραφίας, κοσμήματα, τσάντες, κασκόλ, καλλυντικά, σαπούνια, αρώματα. Θα πωλούνται επίσης βιβλία σε συμβολική τιμή, καθώς και λαχνοί του ενός ευρώ, για την κλήρωση ενός παιδικού φωτογραφικού πορτραίτου αξίας €80, προσφορά της φωτογράφου Τζένης Ζήση.

PicMonkey Collage1

Το μεγαλύτερο όμως δώρο θα το κάνετε στα παιδιά των γονέων και φίλων ατόμων με αναπηρία του Συλλόγου “Δικαίωμα στη Ζωή”! Με τις αγορές σας θα συμβάλλετε στα έξοδα λειτουργίας του Κέντρου Αποκατάστασης, Διημέρευσης & Ημερήσιας Φροντίδας Παιδιών με Αναπηρία που λειτουργεί στα Άνω Καλέσσα από το 2011. Και θα βάλετε κι εσείς το λιθαράκι σας για να χτιστούν οι στέγες υποστηριζόμενης διαβίωσης, όπου τα παιδιά θα μπορούν, μετά την ενηλικίωσή τους, να ζουν αυτόνομα αξιοποιώντας όλες τους τις δυνατότητες.

Σας περιμένουμε λοιπόν τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα στο αμφιθέατρο του Ζαννείου Εκπαιδευτηρίου!

Δείτε οδηγίες και χάρτη για να έρθετε εδώ.