Εκδηλώσεις για παιδιά Ηράκλειο 13/12-19/12/13

Aυτό το Σαββατοκύριακο ξεκινούν οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Ηρακλείου και ανοίγει τις πύλες του το Μαγικό Χωριό στον Αγ. Ιωάννη. Παράλληλα συνεχίζονται οι παιδικές παραστάσεις.

Την Παρασκευή το απόγευμα στη Λότζια μουσικοθεατρική παράσταση για παιδιά, στα Goody’s Θεατρικό Παιχνίδι με την Μαρουλίτα & close-up magic show με τον Vitalio, στον Καλό Αγωγό φτιάχνουμε χριστουγεννιάτικες κάρτες ενώ στο βιβλιοπωλείο Γραφίδα διαβάζουμε τον «Φεγγαροσκεπαστή».

Το Σάββατo και την Κυριακή Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Ενυδρείο από τις 11:00 έως τις 14:30 και τις δυο μέρες. Σάββατo πρωί στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας εργαστήριο δημιουργίας φυτολόγιου και θεατρικό παιχνίδι από τον Σύλλογο Εμψυχωτών και στον Ελευθερουδάκη χριστουγεννιάτικη κατασκευή έκπληξη. Σάββατο απόγευμα στο Τεχνόπολις ξεκινούν οι εκδηλώσεις στην «Παραμυθούπολη», στo Play & Learn Χριστουγεννιάτικο Pajama Party, στη Βασιλική του Αγ. Μάρκου μουσική παράσταση “The sound of Angels” και στο Θέατρο Κρήτης κουκλοθέατρο «ο Ψαροτρομάρας».

Κυριακή πρωί στον Αρόλιθο χριστουγεννιάτικο θεατρικό δρώμενο, στο Τεχνόπολις «Ο γάτος που έμαθε σ” έναν γλάρο να πετά» και στο Θέατρο Κρήτης «Οδυσσεβάχ». Κυριακή απόγευμα στο Θέατρο Μορφές «Περσέας και Ανδρομέδα» και στο Θεατρικό Σταθμό η «Δωδεκάτη Νύχτα» διασκευασμένη για παιδιά από την ομάδα «Σχήμα 7».

Τη Δευτέρα το απόγευμα στο Talos Plaza κουκλοθέατρο και παιδική χορωδία. Την Tετάρτη το απόγευμα στο Πάρκο Μικράς Ασίας ανοίγει τις πύλες του το Μαγικό Χριστουγεννιάτικο Χωριό. Τέλος την Πέμπτη το απόγευμα στο Talos Plaza Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Παζάρι από τις “mommies”.


From Εκδηλώσεις για παιδιά, Ηράκλειο 13/12-19/12/13, posted by CretaMums on 12/12/2013 (21 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2