Εκδηλώσεις για παιδιά, Ηράκλειο 20/12-26/12/13

Τελευταίο Σαββατοκύριακο πριν τα Χριστούγεννα και οι εκδηλώσεις κορυφώνονται στην πόλη μας. Πολλές συναυλίες από τον Δήμο Ηρακλείου και δραστηριότητες στο Ενυδρείο και στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας. Παράλληλα υπάρχουν δραστηριότητες στο Μαγικό Χωριό και συνεχίζονται οι παιδικές παραστάσεις.

Την Παρασκευή το απόγευμα στο Μαγικό Χωριό θεατρικό παιχνίδι, παραστάσεις στην Παραμυθούπολη και συναυλία στη Βασιλική του Αγ. Μάρκου.

Το Σάββατo και την Κυριακή Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Ενυδρείο από τις 11:00 έως τις 14:30 και τις δυο μέρες. Το Σάββατo το πρωί στο εργαστήρι La Culturella κατασκευή στολιδιών, και στο βιβλιοπωλείο Δοκιμάκης Χριστουγεννιάτικες ιστορίες. Το Σάββατο και την Κυριακή το απόγευμα στον Kαλό Αγωγό εργαστήριο βιβλιοδεσίας, το Σάββατο το απόγευμα στην Αστόρια η γιορτή του παιδικού σταθμού “Η χώρα των παραμυθιών”, στο εστιατόριο Brillant ζυμώματα και παιχνίδια και στο Εργαστήριο Ιδεών κατασκευή στολιδιών. Επίσης, παίζεται το κουκλοθέατρο «ο Ψαροτρομάρας» στο Θέατρο Κρήτης.

Την Κυριακή το πρωί στην Αστόρια η παιδική ταινία «Η μαγεία των Χριστουγέννων», στο Τίτα-μπρίκι η παράσταση «Μιράντα Τσοκοσλούρπ», ενώ συνεχίζεται το χριστουγεννιάτικο θεατρικό δρώμενο στον Αρόλιθο. Συνεχίζονται και οι εξής τρεις παραστάσεις: το πρωί «Ο γάτος που έμαθε σ” έναν γλάρο να πετά» στο Τεχνόπολις, «Οδυσσεβάχ» στο Θέατρο Κρήτης και το απόγευμα «Περσέας και Ανδρομέδα» στο Θέατρο Μορφές.

Τα πρωινά της Δευτέρας και της Τρίτης στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, Χριστουγεννιάτικες  κατασκευές από φυσικά υλικά, ενώ τα απογεύματα στον Καλό Αγωγό εργοστάσιο σοκολάτας. Τέλος, Δευτέρα απόγευμα στη Συνέκφραση εορταστικές εκδηλώσεις για γονείς και παιδιά και στο καφέ Μικροί Μεγάλοι Μαζί χριστουγεννιάτικες κατασκευές και θεατρικό δρώμενο.

Καλά Χριστούγεννα!


From Εκδηλώσεις για παιδιά, Ηράκλειο 20/12-26/12/13, posted by CretaMums on 12/19/2013 (22 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2