Εκδηλώσεις για παιδιά Ηράκλειο 27/12-02/01/14

Τελευταίο Σαββατοκύριακο του 2013 και οι εκδηλώσεις συνεχίζονται στην πόλη μας. Πολλές συναυλίες από το Δήμο Ηρακλείου και δραστηριότητες στο Ενυδρείο, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας και στο Ιστορικό Μουσείο. Παράλληλα υπάρχουν δραστηριότητες στο Μαγικό Χωριό και συνεχίζονται οι παιδικές παραστάσεις.

Την Παρασκευή το πρωί στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, Χριστουγεννιάτικες  κατασκευές από φυσικά υλικά και στο Ενυδρείο από τις 11:00 έως τις 15:00 Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις. Το απόγευμα στο Μαγικό Χωριό χορωδία, παραστάσεις στην Παραμυθούπολη και συναυλία στη Βασιλική του Αγ. Μάρκου.

Το Σάββατο, την Κυριακή και τη Δευτέρα Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Ενυδρείο από τις 11:00 έως τις 15:00. Σάββατo πρωί στο Ιστορικό Μουσείο εργαστήριο κινουμένων σχεδίων για μαθητές δημοτικού και στον Κοινωνικό Χώρο θεατρικό παιχνίδι, ενώ το απόγευμα στο Cake and Bake stories Παρασκευή γλυκών.

Την  Κυριακή το πρωί στο Κέντρο Αστέγων Αλικαρνασσού γιορτή αγάπης και το απόγευμα στον Kαλό Αγωγό εργαστήριο βιβλιοδεσίας. Συνεχίζονται και οι εξής τρεις παραστάσεις: το πρωί «Ο γάτος που έμαθε σ’ έναν γλάρο να πετά» στο Τεχνόπολις, «Οδυσσεβάχ» στο Θέατρο Κρήτης και το απόγευμα «Περσέας και Ανδρομέδα» στο Θέατρο Μορφές.

Τη Δευτέρα και την Τρίτη το πρωί στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Χριστουγεννιάτικες  κατασκευές από φυσικά υλικά και κυνήγι θησαυρού, ενώ το απόγευμα συναυλία στη Βασιλική του Αγ. Μάρκου.

Την Τρίτη το πρωί κάλαντα στους δρόμους της πόλης και το απόγευμα στην Πλ. Ελευθερίας εορταστικές εκδηλώσεις του Δ. Ηρακλείου.

Καλή Πρωτοχρονιά!


From Εκδηλώσεις για παιδιά, Ηράκλειο 27/12/03-02/01/14, posted by CretaMums on 12/26/2013 (17 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2