Εκδηλώσεις για παιδιά Ηράκλειο 14/02-20/02/14

Αυτό το Σαββατοκύριακο στην πόλη μας ξεκινούν οι αποκριάτικες εκδηλώσεις με κυνήγι θησαυρού και κατασκευές μάσκας. Επίσης, οι CretaΜums επισκέπτονται το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας και άφθονες είναι οι δραστηριότητες με ανάγνωση παραμυθιού και θεατρικό παιχνίδι.

Tην Παρασκευή το απόγευμα στο βιβλιοπωλείο Γραφίδα θα γίνει δραστηριότητα με μουσικό παραμύθι.

Το Σάββατo το πρωί στο Σύλλογο Θεατρικού Παιχνιδιού θεατρικό παιχνίδι, στο βιβλιοπωλείο Δεντρόσπιτο ανάγνωση παραμυθιού και στο βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης ανάγνωση παραμυθιού και κατασκευή μάσκας.

Την Κυριακή το πρωί οι CretaΜums επισκέπτονται το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας όπου θα συμμετάσχουν και στο εργαστήριο κατασκευής μάσκας του μουσείου, και στην Πλ. Λιονταριών ξεκινάει το παιδικό κυνήγι θησαυρού. Το μεσημέρι στον Αρόλιθο θεατρικό παιχνίδι, στο καφέ Τίτα-Μπρίκι παραμυθοπαιχνίδια και στο Τεχνόπολις παίζεται η παράσταση «Ο γάτος που έμαθε σ’ έναν γλάρο να πετά». Την Κυριακή το απόγευμα το κοινωνικό σωματείο Το Γρανάζι διοργανώνει θεατρικό παιχνίδι. Τη Δευτέρα το απόγευμα στο Ελληνικό Ωδείο Ηρακλείου, διάλεξη με θέμα Συνανάπτυξη Βρεφών–Νηπίων και Γονέων μέσω της Μουσικής.

Καλό Σαββατοκύριακο!


From Εκδηλώσεις για παιδιά, Ηράκλειο 14/02-20/02/14, posted by CretaMums on 2/13/2014 (11 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2