Εκδηλώσεις για παιδιά, Ηράκλειο 28/02-06/03/14

Το Τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας ενδείκνυται για διασκέδαση χορό, αλλά και για εξορμήσεις στην εξοχή. Άφθονες είναι οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στην πόλη μας, αλλά και εκτός πόλης, με πάρτι και παρέλαση καρναβαλιού, ενώ για την Καθαρή Δευτέρα πολλές είναι οι προτάσεις για κούλουμα μαζί με παραδοσιακά δρώμενα σε χωριά της ευρύτερης περιοχής!

Την Παρασκευή το απόγευμα στις Αρχάνες θα γίνει η παραδοσιακή Αποκριάτικη Καντάδα.

Το Σάββατο το πρωί στο Ιστορικό Μουσείο Κρήτης υπάρχει αποκριάτικη δραστηριότητα για παιδιά, στο Βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης ανάγνωση βιβλίου και κατασκευή χαρταετού και στο Opus, αποκριάτικη γιορτή του προγράμματος “Family Musicality”. Το μεσημέρι, παρέλαση των καρναβαλικών ομάδων στο κέντρο του Ηρακλείου και το απόγευμα παιδικό πάρτυ στο ξενοδοχείο Αstoria Capsis.

Την Κυριακή το μεσημέρι θα γίνει η Μεγάλη Παρέλαση Ομάδων και Αρμάτων στο Ρέθυμνο και το καρναβάλι στην κεντρική αγορά του Πύργου.

Για την Καθαρή Δευτέρα σας προτείνουμε τη Γιορτή Πορτοκαλιού στο Φόδελε, τα αποκριγιώματα της Γέργερης αλλά και τα παραδοσιακά αποκριάτικα δρώμενα στο χωριό Μέρωνας Αμαρίου.

Καλές Απόκριες και Καλή Σαρακοστή!


From Εκδηλώσεις για παιδιά, Ηράκλειο 28/02-06/03/14, posted by CretaMums on 2/27/2014 (11 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2