Εκδηλώσεις για παιδιά, Ηράκλειο 07/03-13/03/14

Οι εκδηλώσεις για παιδιά αυτό το Σαββατοκύριακο περιλαμβάνουν την πρεμιέρα μιας παιδικής παράστασης,  τον τελικό του παιδικού φεστιβάλ τραγουδιού και ανάγνωση παραμυθιών. Επίσης το Σάββατο το πρωί στις 10 στο Ζάννειο Εκπαιδευτήριο, οι CretaMums διοργανώνουν σεμινάριο με θέμα “Φόβοι και φοβίες στην προσχολική ηλικία”.

Την Παρασκευή το απόγευμα στο βιβλιοπωλείο Γραφίδα θα γίνει ανάγνωση παραμυθιού και ζωγραφική πέτρας.

Από την Παρασκευή έως και την Κυριακή το βράδυ θα παίζεται στο Θεατρικό Σταθμό η παράσταση “Η Χώρα χωρίς γάτες” του Ευγ. Τριβιζά.

Το Σάββατο το πρωί στα βιβλιοπωλεία Δεντρόσπιτο, Ελευθερουδάκης και Παπουτσωμένος Λύκος θα γίνουν αναγνώσεις παραμυθιών και άλλες δραστηριότητες. Το απόγευμα στο Σύλλογο Θεατρικού Παιχνιδιού παίζουμε θεατρικό παιχνίδι και στο play & learn θα γίνει σεμινάριο πρώτων βοηθειών.

Την Κυριακή το πρωί στο Cake & Bake Stories ο Ευτύχης Μπλέτσας συνδυάζει μουσική και μαγειρική σε ένα ψυχαγωγικό πρόγραμμα, το μεσημέρι στον Αρόλιθο υπάρχει το θεατρικό δρώμενο “Μ’ ένα ρόδο φίλο κάνεις και για ένα ρόδο τονε χάνεις” και το απόγευμα στην Αστόρια θα γίνει ο Τελικός του 1ου Φεστιβάλ Παιδικού Τραγουδιού.

Καλό Σαββατοκύριακο!


From Εκδηλώσεις για παιδιά, Ηράκλειο 07/03-13/03/14, posted by CretaMums on 3/06/2014 (11 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2