Εκδηλώσεις για παιδιά, Ηράκλειο 21/03-27/03/14

Άφθονες είναι οι δραστηριότητες αυτό το Σαββατοκύριακο στην πόλη μας με τρεις παιδικές παραστάσεις, ένα εργαστήρι κατασκευής κούκλας, θεατρικό παιχνίδι και αφήγηση παραμυθιών. Επίσης, συνεχίζεται το παζάρι βιβλίου στο Τάλως και λειτουργεί όλη την ημέρα.

Την Παρασκευή το απόγευμα, στο βιβλιοπωλείο Γραφίδα θα γίνουν κατασκευές και στο κατάστημα βιολογικών προϊόντων Το Ρόδι το realfamilyfood.com μαγειρεύει υγιεινές συνταγές.

Στον Καλό Αγωγό το Σάββατο το πρωί θα γίνει εργαστήρι κατασκευής κούκλας και την Κυριακή το απόγευμα θεατρικό παιχνίδι.

Το Σάββατο το πρωί στο Σύλλογο Θεατρικού Παιχνιδιού παίζουμε θεατρικό παιχνίδι και στα βιβλιοπωλεία Παπουτσωμένος Λύκος, Δοκιμάκης και Ελευθερουδάκης θα γίνει αφήγηση παραμυθιού και δραστηριότητες.

Την Κυριακή το μεσημέρι παίζεται το κουκλοθάτρο ο Ψαροτρομάρας στο Θέατρο Κρήτης και η παράσταση “Ο γάτος που έμαθε σ’ έναν γλάρο να πετά” στο Τεχνόπολις. Επίσης στον Αρόλιθο υπάρχει το θεατρικό δρώμενο “Μ’ ένα ρόδο φίλο κάνεις και για ένα ρόδο τονε χάνεις”, και στο καφέ Τίτα-Μπρίκι παραμυθοπαιχνίδια από τις χώρες του κόσμου. Την Κυριακή το απόγευμα παίζεται η παράσταση Ερωτόκριτος στο Θεατρικό Σταθμό.

Τη Δευτέρα το απόγευμα παίζεται η παράσταση Η Παπλωματού στο Θεατρικό Σταθμό και στο βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης θα γίνει ανοιχτή συζήτηση με θέμα “Διορθωτικές κινήσεις του γονιού-εξέλιξη του παιδιού”.

Καλό Σαββατοκύριακο!


From Εκδηλώσεις για παιδιά, Ηράκλειο 21/03-27/03/14, posted by CretaMums on 3/20/2014 (16 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2