Πασχαλινό Παζάρι CretaMums!

Πλησιάζει Πάσχα και οι ετοιμασίες για το παζάρι των CretaMums είναι στο φόρτε τους! Ξενύχτια και απογευματινές συναντήσεις στο σπίτι της CretaMum Ευτυχίας που έχει μετατραπεί για ακόμα μια φορά σε “εργαστήρι”! Κατασκευάζουμε παιχνιδάκια για τις λαμπάδες και τις τυλίγουμε με πολύχρωμα κορδόνια και κορδέλες, διακοσμούμε στεφάνια με κλωστές, λουλούδια και άλλα στολίδια σε ανοιξιάτικα χρώματα, φτιάχνουμε πασχαλινά καλαθάκια και τα γεμίζουμε με αυγουλάκια και κοτοπουλάκια… Η κούραση, αλλά και η δημιουργικότητα χτυπούν κόκκινο!

cretamums-easter-bazaar2014 (4)

Αυτή τη φορά δίνουμε ραντεβού στη Λότζια το Σάββατο 5 Απριλίου, μεταξύ 10 το πρωί και 2 το μεσημέρι. Όλα μας τα έσοδα θα διατεθούν στη Στέγη Ανηλίκων Ηρακλείου*, ένα χώρο “ημιαυτόνομης” διαβίωσης στο Μασταμπά που φιλοξενεί αγόρια ηλικίας 6-18 ετών και τους παρέχει υλική και κοινωνική στήριξη.

Στην προσπάθειά μας θα συμμετέχουν με τα προϊόντα τους κι άλλες CretaMums και φίλοι/ φίλες των CretaMums που θα προσφέρουν τα κέρδη τους στην ενίσχυση της Στέγης Ανηλίκων Ηρακλείου. Ενδεικτικά αναφέρουμε: κοσμήματα “Alicante”, καλλυντικά “Ρόδον” και “Spider Puppeta”, ξύλινα παιχνίδια και αντικείμενα “Πολύ Ξύλο”, ποδιές και διακοσμητικά από ύφασμα “Mary Ioanna”, το Cake & Bake Stories με cupcakes και το κατάστημα Δαντέλες & Κορδέλες.

Μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε στην προσπάθειά μας διαθέτοντας βιβλία (παιδικά, λογοτεχνικά, μαγειρικής κ.λπ.) σε καλή κατάσταση που θα πωληθούν στο παζάρι σε συμβολική τιμή. Βιβλία θα συγκεντρώνουμε στις εβδομαδιαίες συναντήσεις μας στο Ζάννειο, την Τετάρτη 26/3, την Τρίτη 1/4 και την Τετάρτη 2/4, 18.00-20.00 – οδηγίες για το Ζάννειο θα βρείτε εδώ. Εναλλακτικά επικοινωνήστε στο info@cretamums.gr.

Μην αγοράσετε λοιπόν τις λαμπάδες και τα δώρα σας πριν έρθετε στη Λότζια το Σάββατο 5 Απριλίου: θα βρείτε τα πάντα στο παζάρι μας, όλα πολύ όμορφα, σε καλές τιμές και φτιαγμένα από τις CretaMums με πολλή αγάπη! Προγραμματίζονται επίσης δραστηριότητες για παιδιά που θα γίνονται στο χώρο της Λότζια παράλληλα με το παζάρι – λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα!

cretamums-pazari

*Η Στέγη Ανηλίκων Ηρακλείου βρίσκεται στην Πολυχρονάκη Κωνσταντίνου 5, Μασταμπάς. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2810310092, κα Στριλιγκά Μαρίνα.


“Θα τις βρείτε στη Λότζια το Σάββατο 5 Απριλίου 10.00-14.00 στο πασχαλινό παζάρι μας! Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στη Στέγη Ανηλίκων Ηρακλείου.”

From Πασχαλινές Δημιουργίες CretaMums!, posted by CretaMums on 4/03/2014 (8 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2