Εκδηλώσεις για παιδιά, Ηράκλειο 28/03-03/04/14

Αυτό το Σαββατοκύριακο, οι δραστηριότητες στην πόλη μας περιλαμβάνουν δύο παιδικές παραστάσεις, έκθεση παιδικού βιβλίου, θεατρικό παιχνίδι και αφήγηση παραμυθιών.

Την Παρασκευή το απόγευμα στον Καλό Αγωγό, θα γίνει δραστηριότητα με θέμα το αναπνευστικό σύστημα.

Το Σάββατο και την Κυριακή, από το πρωί έως το βράδυ στο Τεχνόπολις, πραγματοποιείται η 2η έκθεση παιδικού βιβλίου με πολλές δραστηριότητες για παιδιά.

Το Σάββατο το πρωί στο βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης, θα γίνει αφήγηση παραμυθιού και δραστηριότητες και το απόγευμα υπάρχει δραστηριότητα με θεατρικό παιχνίδι στο Εργαστήριο Εικαστικών.

Την Κυριακή το μεσημέρι, παίζεται το κουκλοθάτρο ο Ψαροτρομάρας στο Θέατρο Κρήτης, στον Αρόλιθο υπάρχει θεατρικό δρώμενο και στο Λούνα Παρκ Κατερίνα παιδικό πάρτι.

Τη Δευτέρα το απόγευμα στο βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης, θα γίνει ανοιχτή συζήτηση με θέμα το χτίσιμο γέφυρας επικοινωνίας με το παιδί.

Την Τρίτη και την Τετάρτη το απόγευμα στο Θεατρικό Σταθμό, παίζεται θεατρική παράσταση “Η χώρα χωρίς γάτες” του Ευγ. Τριβιζά.

Και μην ξεχνάτε, το άλλο Σάββατο 5/4 στη Λότζια, μεταξύ 10 το πρωί και 2 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί το Πασχαλινό Παζάρι των CretaMums με στόχο την ενίσχυση της Στέγης Ανηλίκων Ηρακλείου!

Καλό Σαββατοκύριακο!


From Εκδηλώσεις για παιδιά, Ηράκλειο 28/03-03/04/14, posted by CretaMums on 3/27/2014 (11 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2