Διαγωνισμός: Κερδίστε το βιβλίο «Καπετάνιος στην μπανιέρα»

Οι εκδόσεις Καλειδοσκόπιο κυκλοφόρησαν το εικονογραφημένο παιδικό βιβλίο «Καπετάνιος στην μπανιέρα» και κάνουν δώρο 3 αντίτυπα σε συνδρομητές της ιστοσελίδας των CretaMums!

cretamums-diagwnismos-kapetanios

O «Καπετάνιος στην μπανιέρα» της Δήμητρας Πυργελή, σε εικονογράφηση της Αιμιλίας Κονταίου, είναι ένα βιβλίο για την αγάπη της θάλασσας και της περιπέτειας, για τη σημασία της φιλίας, αλλά και της δημιουργικότητας η οποία μπορεί να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια. Ο μικρός καπετάνιος αποφασίζει να περάσει φέτος αλλιώτικα τα γενέθλιά του. Ετοιμάζει την πρόσκληση: «Σας περιμένω την Κυριακή στις 10.30 π.μ., στη βεράντα μας την ανατολική, για ένα ταξίδι διαφορετικό. Βάλτε σαγιονάρες και παρεό, δεν χρειάζεται εισιτήριο, μόνο καπέλο, μαγιό, γυαλιά κι αντηλιακό.» Και υπογράφει: Ο καπετάνιος. Μικροί και μεγάλοι θα μπαρκάρουν μαζί του σ’ ένα αξέχαστο ταξίδι στη θάλασσα!

Για να κερδίσετε 1 από τα 3 αντίτυπα του διαγωνισμού μας, εγγραφείτε στο newsletter μας (αν δεν το έχετε ήδη κάνει) και κάτω από αυτό το κείμενο (όχι στο Facebook) αφήστε το σχόλιο: ‘Συμμετέχω στο διαγωνισμό για το βιβλίο «Καπετάνιος στην μπανιέρα»’Η κλήρωση θα γίνει τη Δευτέρα 17/11/2014 στις 22:00 και οι νικητές θα ανακοινωθούν κάτω από αυτό το κείμενο. Καλή επιτυχία!

Πληκτρολογήστε το email σας:Delivered by FeedBurner

Νικητές του διαγωνισμού είναι τα σχόλια (από παλαιότερο σε νεότερο) 4, 14 και 15, δηλ. οι Yiota Margiora, Varoucha Maria και λιλου. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν και με email. Ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή!