Χριστουγεννιάτικη Γιορτή από τη Μουσική Σχολή Ωδή, τη Σχολή Εν Χορώ & τις CretaMums!

Πλησιάζουν Χριστούγεννα… και το παζάρι των CretaMums! Φέτος όμως δε θα είμαστε μόνες μας. Συνεργαζόμαστε με τη Μουσική Σχολή Ωδή και τη Σχολή Χορού Εν Χορώ και οργανώνουμε μια ολόκληρη γιορτή με μουσική, χορό, κουκλοθέατρο, εικαστικά εργαστήρια και φυσικά παζάρι με χειροποίητα στολίδια και δώρα!

cretamums_christmasbazaar2

Το ραντεβού μας είναι την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου, 10 το πρωί με 2 το μεσημέρι, στον Κοινωνικό Χώρο των Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού, Μονής Αγκαράθου 8 στον Άγιο Δημήτριο, στο κέντρο του Ηρακλείου – χάρτης εδώ. Όλα τα έσοδα από το παζάρι και τις υπόλοιπες δράσεις θα διατεθούν με τη μορφή ειδών πρώτης ανάγκης για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Το πρόγραμμα της ημέρας:

10.30: Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από μαθητές της «Ωδής»

11.15: Χορευτικό δρώμενο από τη Σχολή «Εν Χορώ»

12.00: Ανοιχτό μουσικο-θεατρικό παιχνίδι

13.00: Κουκλοθέατρο

Μεταξύ 10.30-13.30, θα λειτουργεί συνεχώς εικαστικό εργαστήρι με συμβολική είσοδο €2, όπου τα παιδιά θα μπορούν να φτιάχνουν διάφορες Χριστουγεννιάτικες κατασκευές με τη βοήθεια παιδαγωγών.

Και φυσικά, καθόλη τη διάρκεια, θα μπορείτε να κάνετε τα Χριστουγεννιάτικα ψώνια σας στο παζάρι μας! Θα βρείτε διάφορα στολίδια για το δέντρο, διακοσμητικά, στεφάνια και γλυκά, όλα φτιαγμένα από τις CretaMums και τους γονείς των μαθητών της «Ωδής», καθώς και βιβλία και παιχνίδια δεύτερο χέρι. Αν έχετε να δωρίσετε βιβλία και παιχνίδια, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το info@cretamums.gr.

cretamums_christmasbazaar

Μερικές από τις περσινές μας Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες που θα βρείτε και φέτος στο παζάρι μας!

Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου! Θα γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα βοηθώντας παράλληλα λιγότερο προνομιούχους συμπολίτες μας.

 

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο των Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού λειτουργεί από τον Ιανουάριο του 2013 αποκλειστικά με χορηγίες εταιρειών και δωρεές σε είδος από απλούς πολίτες. Υποστηρίζει 300 περίπου οικογένειες του Ηρακλείου, στην πλειοψηφία τους πολύτεκνες, παρέχοντάς τους συσκευασμένα τρόφιμα, είδη ατομικής υγιεινής, παιχνίδια και σχολικά βοηθήματα. Όσοι θέλουν, μπορούν την ημέρα της γιορτής να φέρουν είδη όπως αλάτι, χαρτοπετσέτες, μπισκότα και χυμούς για παιδιά (των 210ml), κονσέρβες, μακαρόνια, βρεφικές κρέμες, οδοντόκρεμες και άλλα είδη υγιεινής.