Τι θα βρείτε στο παζάρι μας την Κυριακή 7/12 & πώς θα έρθετε

Παραμονές γιορτών και οι CretaMums το “ξενυχτάνε” -όπως κάθε χρονιά- φτιάχνοντας χριστουγεννιάτικα στολίδια και διακοσμητικά για καλό σκοπό! Μαζί με τη Μουσική Σχολή Ωδή και τη Σχολή Χορού Εν Χορώ, οργανώνουν παζάρι και πολλές δράσεις για παιδιά για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου των Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 10 το πρωί με 2 το μεσημέρι.

Τι θα βρείτε φέτος στο παζάρι μας; Μα φυσικά τα ξωτικά μας! Τα πιο περιζήτητα στολίδια στο περσινό μας παζάρι που εξαφανίστηκαν μέσα σε λίγα λεπτά! Γι’ αυτό και φέτος αρχίσαμε να μαζεύουμε κουκουνάρια από το καλοκαίρι και φτιάξαμε περισσότερα. Για καλό και για κακό πάντως, ελάτε νωρίς την Κυριακή το πρωί να προλάβετε!

cretamums_christmasbazaar2

 

Θα βρείτε και τα κλασικά πλέον στεφάνια των CretaMums! Τόσο κομψά που θα τα αφήσετε και μετά τις γιορτές να στολίζουν την πόρτα σας!

cretamums_wreaths

 

Φτιάξαμε επίσης πλεχτές καρδιές-καλαθάκια, ένα παραδοσιακό στολίδι από τη Δανία! Πρωτότυπες και με διπλή χρήση: στολίστε τις στο δέντρο σας ή γεμίστε τις με σοκολατάκια ή καραμέλες, ό,τι πρέπει για δωράκια αυτές τις γιορτές!

cretamums_danish_hearts

 

Αν και στην Κρήτη σπάνια χιονίζει, οι χιονονιφάδες είναι απαραίτητο συστατικό της Χριστουγεννιάτικης διακόσμησης! Δε θα μπορούσαν να λείψουν λοιπόν από τo παζάρι μας! Οι δικές μας είναι πολύχρωμες, λαμπερές, διαφορετικές!

cretamums_showflakes

 

Φυσικά θα έχουμε πολύ περισσότερα πράγματα! Σας περιμένουμε να τα δείτε όλα από κοντά αυτή την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου, 10 το πρωί με 2 το μεσημέρι, στον Κοινωνικό Χώρο των Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού, Μονής Αγκαράθου 8 στον Άγιο Δημήτριο, στο κέντρο του Ηρακλείου. Για το πώς θα έρθετε, δείτε το χάρτη εδώ ή τις φωτογραφίες παρακάτω.

Αν έρχεστε με τα πόδια, κατεβαίνοντας την 25η Αυγούστου κάνετε αριστερά στη Λόρδου Βύρωνα (Starbucks) και δεξιά στο δεύτερο στενό (Μονής Αγκαράθου). Ο Κοινωνικός Χώρος είναι στο δεξί σας χέρι.

xartis1

Αν έρχεστε με το αυτοκίνητο από παραλία (Μητσοτάκη), κάνετε δεξιά στην Μονής Αγκαράθου. Ο Κοινωνικός Χώρος είναι στα αριστερά σας.

xartis2

Αν έρχεστε με το αυτοκίνητο από το κέντρο (Επιμενίδου), διασχίζετε την 25ης Αυγούστου και περνάτε απέναντι στη Λόρδου Βύρωνα. Επειδή η Μονής Αγκαράθου δεν κατεβαίνει, στρίβετε δεξιά στο τρίτο στενό (Λαχανά). Η περιοχή έχει αρκετά ιδιωτικά parking για να αφήσετε το αυτοκίνητό σας.

xartis3