Παράδοση εσόδων από τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή μας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο!

Την περασμένη Τρίτη 16/12, μια μικρή επιτροπή από την ομάδα μας βρέθηκε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο στο Δήμο Ηρακλείου για να παραδώσει τα έσοδα από τη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή που διοργάνωσαν οι CretaMums στις 7/12 στον Κοινωνικό Χώρο, σε συνεργασία με τη Μουσική Σχολή Ωδή και τη Σχολή Εν Χορώ. Τα έσοδα από το παζάρι με τα χειροποίητα στολίδια και δώρα και τα εικαστικά εργαστήρια διατέθηκαν με τη μορφή επιταγών από το Super Market Χαλκιαδάκης, που μάλιστα συμπλήρωσε το συνολικό ποσό προφέροντας επιπλέον χρήματα.

cretamums-koinwniko pantopwleio2

Η Κυριακή 7/12 ήταν πραγματικά μια υπέροχη μέρα! Οι μαθητές της “Ωδής” έπαιξαν και τραγούδησαν Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, οι μαθητές του “Εν Χορώ” χόρεψαν, τα παιδιά έφτιαξαν ευφάνταστες κατασκευές, έπαιξαν θεατρικό παιχνίδι, παρακολούθησαν κουκλοθέατρο, ενώ οι πάγκοι με τα χειροποίητα στολίδια, δώρα και γλυκά των CretaMums και των γονιών της “Ωδής” γρήγορα άδειασαν, ανεβάζοντας το ποσό που συγκεντρώθηκε σε απροσδόκητα υψηλό επίπεδο!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν στην κατασκευή και στην πώληση των στολιδιών, δώρων και γλυκών, όσους δώρισαν βιβλία και παιχνίδια που πουλήθηκαν δεύτερο χέρι, τους μαθητές της “Ωδής” και του “Εν Χορώ”, τις παιδαγωγούς της “Ωδής” που απασχόλησαν τα παιδιά, τον Κοινωνικό Χώρο για τη φιλοξενία, και φυσικά εσάς που ήρθατε και κάνατε τις αγορές σας στο παζάρι, συνεισφέροντας έτσι στον σκοπό της γιορτής!

Καλά Χριστούγεννα σε όλους κι ας έχουμε στο μυαλό μας, όταν κάνουμε τα ψώνια μας αυτές τις γιορτές, να κάνουμε λίγη οικονομία. Αγοράζοντας ένα παιχνίδι λιγότερο, μπορούμε να εξασφαλίσουμε μερικά τρόφιμα για συνανθρώπους μας που στερούνται τα αυτονόητα. Κάποιοι από αυτούς ζουν ανάμεσά μας.

 

“Στιγμιότυπα από τη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή & Παζάρι σε συνεργασία με τη @[160738807446857:274:Μουσική σχολή ΩΔΗ-Μουσικό Καλλιτεχνικό Εργαστήρι] και τη Σχολή @[217171328407187:274:ΕΝ ΧΟΡΩ] για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου στο Δήμο Ηρακλείου.”

From Χριστουγεννιάτικη Γιορτή & Παζάρι 2014!, posted by CretaMums on 12/08/2014 (30 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2