Εύκολες χειροποίητες αποκριάτικες στολές από τις CretaMums!

Διανύουμε την τρίτη εβδομάδα της Αποκριάς και σίγουρα έχετε ήδη φροντίσει για τη στολή του παιδιού σας… ή και τη δική σας.

Όμως μια δεύτερη στολή δεν είναι ποτέ περιττή! Όχι μόνο γιατί μπορεί να έχετε να πάτε σε ένα ακόμα πάρτι, αλλά και γιατί τα παιδιά τρελαίνονται να μασκαρεύονται και να παίζουν ρόλους όλο το χρόνο!

Τι θα λέγατε λοιπόν, αντί να αγοράσετε μια ακόμα στολή, να τη φτιάξετε; Μην τρομάζετε! Οι στολές που σας προτείνουν τρεις μαμάδες της παρέας των CretaMums φτιάχνονται εύκολα, γρήγορα και οικονομικά και το βασικότερο: είναι πρωτότυπες! (Πατήστε πάνω στους συνδέσμους που θα βρείτε παρακάτω για οδηγίες βήμα-βήμα).

cretamums-easy-DIY-halloween-costumes5

 

Δείτε πώς η CretaMum Αγγέλα έφτιαξε αυτή τη στολή αράχνης απλώς γεμίζοντας τέσσερις κάλτσες με εφημερίδες τις οποίες μετά έραψε σε μια μπλούζα!

cretamums-easy-DIY-halloween-costumes1

 

Για αυτή τη στολή δεινόσαυρου χωρίς ράψιμο, η CretaMum Χριστίνα χρειάστηκε μόνο ένα παλιό φούτερ και τσόχες σε διάφορα χρώματα!

cretamums-easy-DIY-halloween-costumes4

 

Με τούλια σε διάφορα χρώματα και ένα χοντρό λάστιχο, χωρίς ράψιμο, η CretaMum Γεωργία έφτιαξε αυτή τη στολή ουράνιου τόξου!

cretamums-easy-DIY-halloween-costumes2

 

Σας ευχόμαστε καλό υπόλοιπο Αποκριάς!

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε με email κάθε νέο μας άρθρο.