Ερωτηματολόγιο προωρότητας – βοηθήστε μας να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί

Γεννήσατε πρόωρα;

Πώς βιώσατε την πρόωρη γέννηση του παιδιού σας; Τι ήταν αυτό που σας βοήθησε τις δύσκολες εκείνες μέρες; Τι χρειαστήκατε και δεν το βρήκατε; Τι θα κάνατε για να βοηθήσετε τους νέους γονείς που περνάνε σήμερα το κατώφλι της προωρότητας; Τι χρειάζεστε αυτόν τον καιρό και δεν ξέρετε πού να το ζητήσετε;

Οι ερωτήσεις αυτές προέκυψαν από τις συναντήσεις που διοργανώνει το μπλογκ 31ebdomades για γονείς με πρόωρα παιδιά στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και στο Ηράκλειο (σε συνεργασία με τις CretaMums).

Καθώς οι υποστηρικτικές δομές του ελληνικού κράτους είναι σχεδόν ανύπαρκτες, εμείς οι γονείς με πρόωρα παιδιά αποφασίσαμε να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας και να διεκδικήσουμε τα όσα χρειαζόμαστε.

Με αυτό το σκεπτικό, το 31ebdomades και η ερευνήτρια αγοράς Κατερίνα Ιωαννίδου διατύπωσαν ένα ερωτηματολόγιο. Τα αποτελέσματα της έρευνας θα ανακοινωθούν στη σελίδα του 31ebdomades και των CretaMums και, βάσει αυτών, οι ενέργειές μας θα αποκτήσουν στόχευση, ώστε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον.

Συμπληρώνοντας το ερωτηματολόγιο πατώντας εδώ, συμβάλλετε στην αντιμετώπιση της προωρότητας και μας βοηθάτε να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί.

Ευχαριστούμε πολύ.

 

Για πληροφορίες σχετικά με τις συναντήσεις πρόωρα γονιών στο Ηράκλειο, επικοινωνήστε στο info@cretamums.gr.